Chřest s holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou

INGREDIENCE

  • asi 20 výhonků chřestu – bílý nebo zelený
  • 3 žloutky
  • 50 ml vývaru
  • 50 ml bílého vína
  • bílý pepř
  • sůl
  • 100 g másla

POSTUP

  1. Přepustíme máslo.
  2. Chřest očistíme a sloupneme a odřízneme dřevnaté konečky.
  3. Žloutky rozmícháme ve vodní lázni s bílým vínem a vývarem.
  4. Ochutíme solí a pepřem.
  5. Vše šleháme až do zhoustnutí.
  6. Pak zašleháme přepuštěné máslo.
  7. Uvaříme chřest a na talířku ho poléváme omáčkou.
  8. Podáváme s bílým toastem.
Hotový recept na chřest s holandskou omáčkou
zdroj: italianfoodforever.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.