Citrusový punč

Citrusový punč
Příprava: 15 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 3/4 litru slabého čaje
  • 20 dkg pískového cukru
  • 1 citron
  • 3 pomeranče
  • kousek celé skořice
  • 2 hřebíčky
  • 1/2 litru červeného vína
  • 2 dl rumu.

Postup receptu

  1. Do hrnce nalijeme čaj, přidáme cukr, šťávu z citronu a pomerančů, kůru z půlky citronu (důkladně omytou), skořici, hřebíček a 5 minut povaříme
  2. Potom přecedíme, přilijeme víno a znovu zahřejeme až k varu
  3. Odstavíme, přilijeme rum a podáváme v nahřátých sklenicích

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.