Ingredience
- 30 dkg cizrny
- 10 dkg sezamové pasty (tahini)
- šťáva z jednoho citronu
- 1 lžička soli
Postup receptu
- Namočenou cizrnu uvaříme hodně doměkka
- Uvařenou slijeme, necháme vychladnout, a pak ji mixujeme a přitom postupně přidáváme studenou (ledovou) vodu tak, aby se vytvořila hustá kaše
- Do ní pak vmícháme sezamovou pastu, promixujeme a dochutíme solí a citronovou šťávou

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček