Ingredience
- 1 porce – 2 dílky kapra po 10 dkg
- sůl
- 1 lžička citronové šťávy
- koření podle povolených možností.
Postup receptu
- Kapra osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme v chladu odležet
- Pak ho grilujeme po každé straně asi 5-7 minut nebo ho vložíme na olejem vymazaný alobal, pevně zabalíme a upečeme na pekáčku v troubě
- Pečeme asi 20 minut
- Příloha: vařené brambory, bramborová kaše

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček