Dietní kapr

Dietní kapr
Příprava: 30 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 porce – 2 dílky kapra po 10 dkg
  • sůl
  • 1 lžička citronové šťávy
  • koření podle povolených možností.

Postup receptu

  1. Kapra osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme v chladu odležet
  2. Pak ho grilujeme po každé straně asi 5-7 minut nebo ho vložíme na olejem vymazaný alobal, pevně zabalíme a upečeme na pekáčku v troubě
  3. Pečeme asi 20 minut
  4. Příloha: vařené brambory, bramborová kaše

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.