Domácí vaječný koňak

Domácí vaječný koňak
Příprava: 20 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 20 dkg moučkového cukru
  • 6 čerstvých žloutků
  • 450 ml mléka
  • 500 ml rumu
  • na ozdobu kandované ovoce

Postup receptu

  1. Žloutky a curk utřeme do hladké pěny
  2. Mléko svaříme, vychladíme a pomalu zamícháme do pěny společně s rumem
  3. Rozmixujeme, přecedíme a nalijeme do lahve
  4. Chladíme do druhého dne v chladničce, podáváme vychlazený a zdobený ovocem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.