Žitný chléb z domácí pekárny si můžete upéct již 4. den od založení kvásku. Nemá sice ještě ten pravý efekt kvašení, ale zato dodá bochníku dokonalou chuť.
Ingredience:
- ¾ hrnku vody
- 1 hrnek kvásku
- 1 a ½ lžičky soli
- 2 a ⅔ hrnku chlebové žitné mouky
- 1 a ½ lžičky sušeného droždí
Postup:
- Všechny ingredience dejte do pekárny.
- Pečte na základní program.

Máme pro vás také další luxusní domácí recepty na kynuté pečivo na Velikonoce, na kterém si pochutnáte. Inspirujte se!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček