Příprava: 10 minut
Vaření: 25 minut
Počet porcí: 4 
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 1 kg fazolí
 
- 1 cibule
 
- mouka na zaprášení
 
- sůl
 
- trocha mléka nebo smetany (asi 100 ml)
 
- kopr
 
- trochu octa nebo citronové šťávy
 
 
Postup receptu
- Fazole opereme a nakrájíme na šikmé kousky
 
- Do kastrolu si připravíme cibuli, kterou usmažíme a zasypeme moukou, a poté zalijeme vodou nebo vývarem, vložíme fazole, osolíme a dusíme do změknutí
 
- Potom zalijeme mlékem nebo smetanou
 
- Nakonec přidáme kopr a trochu octa
 
- Podáváme s bramborem nebo s těstovinami