Francouzské brambory s kuřecím masem

Francouzské brambory s kuřecím masem
Příprava: 20 minut Vaření: 4 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg uvařených brambor
  • 1 kg kuřecího masa
  • oregano
  • 2 větší cibule
  • 4 vejce
  • sterilovaný hrášek
  • pepř
  • sůl
  • 250g Eidam 30%

Postup receptu

  1. Do větší mísy nakrájíme na plátky brambory, přidáme okapaný hrášek, vejce, sůl, ochutíme vegetou
  2. Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené kuřecí maso na menší proužky. Přidám oregano, sůl a pepř.
  3. Necháme vychladnout, přidáme k bramborům a promícháme
  4. Směs dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a pečeme v troubě asi 20 minut
  5. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.