Perfektní grilovaná bageta ochucená máslem a česnekem

Perfektní grilovaná bageta ochucená máslem a česnekem
Příprava: 5 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 1 bageta
  • 4 stroužky česneku
  • 10 dkg změklého másla
  • trocha soli

Postup receptu

  1. Máslo utřeme s prolisovaným česnekem a solí
  2. Bagetu vždy asi po 2 cm nakrojíme, ale nedokrojíme
  3. Spodní kůrka musí zůstat vcelku
  4. Utřeným česnekovým máslem potřeme zářezy z obou stran
  5. Bagetu zabalíme do alobalu a za občasného obracení grilujeme zhruba 10 minut

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.