Zapomeňte na vysušenou panenku z grilu! Tento recept vám zaručí, že budete mít dokonalou panenku, která se vám bude rozplývat v ústech. Mňam!
Co budete potřebovat
- 60 g strouhaného parmazánu
 - 30 g čerstvé bazalky, nasekané
 - 60 g opečených piniových oříšků
 - 125 sušených rajčat, nakrájených
 - 750 g vepřové panenky, bez stříbrné kůže
 - 2 lžičky prolisované česneku
 - sůl a pepř dle chuti
 
Postup
- Předehřejte gril na středně vysokou teplotu.
 - V misce smíchejte sušená rajčata s parmazánem, bazalkou a piniovými oříšky.
 - V případě potřeby přidejte česnek.
 - Dochuťte solí a pepřem.
 - Vepřovou panenku podélně prořízněte, ale ne celou.
 - Rajčatovou směs položte podél středu panenky.
 - Panenku opět uzavřete a svažte.
 - Maso položte na rozpálený, dobře naolejovaný gril a zavřete víko.
 - Grilujte 18 až 20 minut, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne na teploměru 68 °C.
 - Užijte si to!
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček