Kuřecí čtvrtky na grilu ve vinné marinádě

Kuřecí čtvrtky na grilu ve vinné marinádě
Příprava: 5 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí čtvrtky

Marináda:

  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce vína
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 stroužky česneku
  • špetka oregana
  • špetka tymiánu
  • worcesterská nebo sójová omáčka

Postup receptu

  1. Očištěné a omyté kuřecí čtvrtky osolíme, vložíme do misky a přelijeme marinádou, na kterou jsme smíchali uvedené suroviny
  2. Necháme proležet v chladu několik hodin
  3. Pak čtvrtky vyjmeme, osušíme a grilujeme na rozpáleném grilu
  4. Během grilování obracíme a potíráme zbylou marinádou
  5. Příloha: chléb, zelenina

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.