Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa
Příprava: 30 minut Vaření: 90 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 400g mixu vepřového a hovězího masa
  • 60g tuku
  • 60g mouky
  • velká cibule
  • 500g brambor
  • pepř
  • paprika
  • kmín
  • sůl
  • 2 až 2.5 litrů vody

Postup receptu

  1. Do rozpáleného hrnce přidáme tuky a dusíme maso na cibulce
  2. Po vysmahnutí zaprášíme moukou a z lehka osmažíme
  3. Po té osolíme, podlijeme vodou a chvíli dusíme
  4. Dále dolijeme zbytek vody a maso vaříme
  5. Jakmile maso změkne, přidáme nakrájené kousky brambor, polévku okořeníme pepřem, kmínem a přidáme papriku

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.