Recepty na dušené zelí v 5 různých variantách. Jakou si vyberete vy?

Bílé a červené zelí je nedílnou součástí české kuchyně.

Co si ho ale připravit třeba na ukrajinský způsob?

Nebo raději netradičně s bramborami a chilli?

V tomto článku se inspirujte pěti recepty s dušeným zelím, které vám stoprocentně zachutnají.

Jak nejlépe nakrájet zelí

  1. Hlávku zelí rozkrojte na dvě stejné poloviny.
  2. Položte každou polovinu plochou stranou dolů a rozřízněte vejpůl.
  3. Nyní byste měli mít 4 čtvrtiny.
  4. Z každé čtvrtiny odřízněte jádro.
  5. Každou čtvrtinu položte rovnou stranou dolů a nakrájejte na plátky.
  6. Plátky nakrájejte na menší čtveřečky.
  7. Hotovo!

Tohle jsou naše doporučení na přípravu dušeného zelí a my doufáme, že jste spokojeni a chutná vám. Pokud vás zajímají i další recepty ze zelí, inspirujte se třeba návody na pečené zelí.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.