Hovězí guláš na pivě

Hovězí guláš na pivě
Příprava: 30 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 50 dkg hovězího masa na guláš (kližky)
  • 1 dl světlého piva
  • 3 lžíce kečupu
  • 3 cibule
  • 1 paprikový lusk
  • 3 rajčata
  • 3-4 stroužky česneku
  • 2 lžíce sádla
  • mletá paprika
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, opečeme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli, papriky, rajčata, osolíme a podusíme
  2. Když je maso měkké a šťáva vydušená, zaprášíme 2 lžícemi hladké mouky a zasmahneme
  3. Ochutíme pepřem, paprikou rozpuštěnou v tuku, utřeným česnekem, přilijeme pivo, kečup a krátce dusíme
  4. Na talíři sypeme kostičkami rozškvařené slaniny

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.