Tuto hrníčkovou bublaninu zvládne upéct opravdu každý a pochutná si na ní celá rodina.
Ingredience
- 3 hrnky hladké mouky
 - 1,5 hrnku cukru krystal
 - 1 hrnek vlažného mléka
 - 250g rozpuštěného másla
 - 4 vejce
 - 1 kypřicí prášek do pečiva
 - 500g – 1kg jablek, nakrájených na kousky
 
Na pudink
- 2 balení pudinku v prášku
 - 0,5l mléka
 - cukr
 
Na posypání
- moučkový cukr
 
Postup
- V míse smíchejte mouku, cukr a kypřicí prášek.
 - Přidejte vlažné mléko, máslo, vejce a vše důkladně smíchejte.
 - Podle návodu na balení si uvařte pudinky z 0,5l mléka, oslaďte a nechejte chvilku chladnout.
 - Polovinu těsta nalijte na plech vyložený pečícím papírem, poklaďte nakrájená jablka a navrch naneste polovychladlý pudink.
 - Navrch nakonec nalijte druhou polovinu těsta a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180°C po dobu 30-35 minut.
 - Upečenou bublaninu nechejte vychladnout a podávejte posypanou moučkovým cukrem.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček