Ingredience
- 2 husí prsa
- 400 ml slepičího vývaru
- 150 g brusinek
- 3 lžíce balzámového octa
- 2 lžíce solamylu
- 5 lžic červeného vína
- sůl
- pepř
- olej
Postup receptu
- Husí prsa nejdříve omyjeme, osušíme – kůži ponecháme
- Osolíme a opepříme
- Do pánve nalijeme trochu oleje a prsa opečeme z obou stran, opékáme 3-4 minuty
- Do pekáčku vložíme kůží nahoru
- Výpek z pánve zalijeme slepičím vývarem a povaříme asi 3 minuty
- Přidáme brusinky, ocet a vaříme další minutu
- Omáčkou zalijeme husí prsa a pečeme asi 35 minut
- Po upečení omáčku vlijeme do hrnce
- Ve víně rozmícháme solamyl, omáčku zahustíme a osolíme
Kvalitní teflonové pánve dnes nachází v kuchyních široké uplatnění. Pro jednodušší výběr doporučujeme přečíst naši recenzi. 

 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček