Tato tvarohová buchta s jablkem a vanilkou chutná skvěle. Co je, ale ještě důležitější je, že tento moučník je velmi nízkokalorický a tudíž vhodný pro lidi, kteří si hlídají postavu.
Co budeme potřebovat
- 200 g tvarohu
- 4 vejce
- cukr, podle chuti
- sůl
- ½ lžičky vanilkového extraktu
- 3 lžíce rýžové mouky
- 1 lžička prášku do pečiva
- 2-3 jablka
Postup
- Troubu předehřejeme na 170°C.
- Do mísy dejte vejce, cukr, sůl a vanilkový extrakt.
- Šlehejte mixérem do světlé a nadýchané hmoty.
- Rýžovou mouku prosejeme, smícháme s práškem do pečiva.
- Přidejte k vejcím a opatrně promíchejte.
- Smíchejte vaječnou směs s tvarohem, dokud nebude směs hladká.
- Těsto vložíme do formy, uhladíme stěrkou.
- Jablka nakrájíme na tenké plátky a položíme na těsto.
- Tvarohovou buchtu pečte 40–45 minut dozlatova.
- Poté vyjměte z trouby a podávejte teplou nebo studenou.
K výborné buchtě nesmí chybět výborná káva. Podívejte se na recenzi těch nejlepších kávovarů Krups a vyberete si ten svůj!


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček