Uzené maso na zelí doplněné o jáhly

Uzené maso na zelí doplněné o jáhly
Příprava: 15 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 250 g jáhel
  • sůl
  • pepř
  • 1/2 mléka
  • 30 g másla
  • 350 g zelí
  • kousek uzeného masa
  • 30 g másla

Postup receptu

  1. Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky a dáme na máslo podusit
  2. Mezitím si nakrájíme cibulku a na ní osmahneme uzené nakrájené na kostičky
  3. Zelí samozřejmě dusíme do měkka
  4. Jáhly uvaříme v osoleném mléce, a když jsou měkké, procedíme a vmícháme je mezi hotové zelí a nakonec vmícháme i uzené na cibulce
  5. Ještě než to dáme do trouby zapéci, tak trošku opepříme, případně osolíme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.