Svěží jahodovo-tvarohový dezert

Svěží jahodovo-tvarohový dezert
Příprava: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg zahradních jahod
  • 1 kelímek měkkého tvarohu
  • moučkový cukr
  • 1 vanilkový cukr
  • citronová šťáva
  • 2–3 lžíce mléka

Postup receptu

  1. Jahody očistíme od stopek a okvětí, omyjeme a osušíme
  2. Několik jahod odložíme na ozdobu, ostatní trochu prosypeme cukrem a rozdělíme je do čtyř misek nebo pohárů
  3. Tvaroh s mlékem vyšleháme na hladký krém, který podle chuti osladíme a ochutíme trochou citronové šťávy
  4. Tvarohový krém navrstvíme na jahody a zbylými jahodami ozdobíme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.