Nepečený jahodový dort se zakysanou smetanou

Nepečený jahodový dort se zakysanou smetanou
Příprava: 30 minut Počet porcí: 8
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 8

Ingredience

  • 1 balíček piškotů
  • 2 kelímky zakysané smetany
  • 1 šlehačka
  • 1 ztužovač šlehačky
  • 50 dkg jahod

Postup receptu

  1. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a zlehka vmícháme do zakysané smetany
  2. Na dno mísy nebo dortové formy narovnáme polovinu piškotů, na ně navrstvíme polovinu krému, na krém narovnáme většinu jahod, na ně dáme opět piškoty a zbytek krému
  3. Povrch ozdobíme zbylými jahodami a necháme v ledničce asi dvě hodiny tuhnout
  4. Porce můžeme při podávání zdobit šlehačkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.