Pikantní játra s cibulkou

Pikantní játra s cibulkou
Příprava: 30 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 750 g vepřových jater
  • pepř
  • 80 g oleje
  • kari koření
  • 50 g kečupu
  • 3 feferonky
  • 1 dl vody
  • sůl
  • 150 g šlehačky

Postup receptu

  1. Vepřová játra nakrájíme na nudličky, opečeme na horkém oleji, opepříme, vložíme nakrájenou cibuli a za stálého míchání orestujeme
  2. Přidáme trochu kari koření a kečup, podlijeme vodou, vložíme nasekané feferonky a dusíme do měkka
  3. Ke konci játra osolíme
  4. Na talíři játra ozdobím e ušlehanou smetanou
  5. Můžeme ještě přizdobit dlouhou feferonkou
  6. Jako přílohu doporučuji smažené hranolky nebo krokety, rýže

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.