Nechce se vám lámat s čokoládou? Použijte k přípravě polevy čokoládové pecičky.
Ingredience:
- 1 šálek čokoládových peciček
 - 2/3 šálku smetany ke šlehání
 - špetka soli
 
Postup:
- Čokoládové pecičky dejte do středně velké mísy.
 - Šlehačku se špetkou soli přiveďte k varu.
 - Touto horkou směsí přelijte čokoládu.
 - Počkejte přibližně 60 sekund, aby čokoláda změkla, a poté míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí a směs nebude hladká.
 - Nechte mírně zhoustnout a poté lehce vychladnout.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček