Jak si upéct opravdu jednoduchý koláč s ovocem? Připravte si klasickou rychlou bublaninu.
Budete potřebovat:
- 300 gramů polohrubé mouky
- 150 gramů cukru krupice
- 125 mililitrů oleje
- 1 sáček vanilkového cukru
- špetka soli
- ½ sáčku kypřícího prášku do pečiva
- 4 polévkové lžíce mléka
Postup přípravy:
- Ze všeho nejdříve si předehřejte troubu na 160 stupňů.
- V míse smíchejte cukr, vanilkový cukr, olej a sůl.
- Postupně přidejte vejce, mouku, kypřící prášek do pečiva a mléko.
- Všechno pořádně smíchejte dohromady.
- Těsto vlijte na předem připravený plech nebo koláčovou formu.
- Nakonec na těsto nasypte borůvky a vložte do trouby.
- Pečte při teplotě 160 stupňů asi 35 minut.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček