Klobásy jsou skvělou pochoutkou na všechny způsoby, podívejte se na pár receptů, které si můžete jednoduše připravit:
Nakládané klobásy v octu
Budete potřebovat
- bílý ocet
- vodu
- sůl
- chilli papričky nebo česnek
- koření dle chuti
Množství surovin závisí na vaší chuti, většinou se udává poměr vody a octu 1:1.
Postup přípravy
- Nejdříve začněte tím, že si přichystáte potřebný počet zavařovacích sklenic a sterilizujete je i s víčky.
- Připravte si nálev – do hrnce vlijte silný bílý ocet, spolu se solí, kořením, přidejte celé chilli papričky nebo stroužky česneku, záleží na vašem vkusu.
- Naplňte sterilizované sklenice volně vařenými klobásy a potom na ně nalijte vroucí roztok.
- Klobásy zcela ponořte.
- Uzavřete sklenice a nechte je vychladnout.
- Klobásy takto mohou zůstat po dobu jednoho roku, ale nejlépe je spotřebovat je do tří až čtyř měsíců.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček