Tradiční pikantní katův šleh neboli kaťák

Tradiční pikantní katův šleh neboli kaťák
Příprava: 10 minut Vaření: 50 minut Počet porcí: 5
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 750 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • 70 g oleje
  • 150 g cibule
  • 100 g sladkokyselých okurek
  • 100 g sterilovaných kapií
  • 80 g feferonek
  • 100 g kečupu
  • worcester

Postup receptu

  1. Plátky z vepřové kýty nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji orestujeme téměř do měkka
  2. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, vložíme nakrájené okurky a kapie, rozsekané feferonky, kečup, několik kapek worcesteru, dochutíme a krátce podusíme
  3. Jako přílohu doporučuji hranolky, krokety, rýži, chléb

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.