Maso si můžete naložit i do plechovek! Inspirujte se naším receptem a bude to pro vás naprostá hračka.
Budete potřebovat
- libové maso
 - vývar nebo voda
 - sůl, pepř
 - plechovky
 - strojek na uzavření plechovek
 
Postup přípravy
- Tak jako u všech typů zavařování, tak i taky klasicky očistěte maso, zbavte šlach, tuku a jiných částic.
 - Maso osolte, můžete opepřit i přidat kmín, vložte jej do lednice, kde se nechá 24 hodin naležet.
 - Připravte si plechovky a maso do nich naplňte až po okraj.
 - Plechovky dolijte studeným vývarem nebo vodou.
 - Dbejte na důkladné uzavření plechovek.
 - Připravte si zavařovací nebo obyčejný hrnec s vodou při teplotě 100 stupňů.
 - Plechovky vložte dovnitř – musí být zcela ponořeny a vařte 2-3 hodiny.
 - Mezitím si připravte velkou mísu nebo hrnec s vlažnou vodou – po uvaření do něj vložíte horké plechovky a pomalu budete připouštět studenou vodu, aby se ochladily.
 - Zkontrolujte, zda jsou všechny plechovky správě uzavřené – pokud uniká šťáva nebo mají vypouklé víčko, konzervy ihned spotřebujte.
 - Skladujte v chladném sklepě nebo komoře.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček