Troubu většinou máme všichni k dispozici a třešně si můžeme zavařit i v ní. Máme pro vás postup!
Suroviny
- 1 kg třešní
Postup přípravy
- Předehřejte si troubu na 200°C.
- Na pečící mřížku položte pečicí papír.
- Z třešní odstraňte stonky a jiné nečistoty, rovnoměrně je rozložte na pečicí plochu.
- Vložte do trouby na 6 hodin.
- Po této době vyjměte z trouby a nechte zcela vychladnout.

Máme pro vás také tradiční recepty na zavařování rybízu aneb jak zatočit se záplavou rybízu!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček