Kořeněný nákyp ze slepičího masa

Kořeněný nákyp ze slepičího masa
Příprava: 30 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40-50 dkg vařeného slepičího masa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • mletý černý pepř
  • majoránka
  • kmín
  • vegeta
  • sůl
  • 3 rohlíky
  • 1 dl oleje

Postup receptu

  1. Z uvařené slepice obereme maso (bez kůže a kostí) a umeleme je nebo velmi drobně nasekáme
  2. Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem ze slepice, který necháme vsáknout
  3. Pak rohlíky vymačkáme a přidáme ke slepičímu masu
  4. Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, krátce ji osmahneme, přidáme do masové směsi a současně přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a prolisovaný česnek
  5. Vše důkladně promícháme, urovnáme do vymazaného pekáčku a pečeme 30-40 minut

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.