Výborný hovězí gulášek připravený v kotlíku

Výborný hovězí gulášek připravený v kotlíku
Příprava: 10 minut Vaření: 80 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/4 kg hovězího masa
  • 3 cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 5 zelených paprik
  • 5 rajčat
  • 4 vejce
  • 150 g strouhaného sýra
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a osolíme
  2. V kastrůlku osmahneme na oleji pokrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme do poloměkka
  3. Pak přidáme pokrájené očištěné papriky, na plátky krájená rajčata, uzavřeme a dodusíme do měkka
  4. Pak na povrch nalijeme rozšlehaná vejce, přiložíme víko, a když jsou vejce sklovitá, posypeme navrch sýrem a dodusíme
  5. Podáváme s těstovinami

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.