Kotel plný fazolí a klobásy na kovbojský způsob

Kotel plný fazolí a klobásy na kovbojský způsob
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 3
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 3

Ingredience

  • 2 konzervy fazolí v tomatě
  • 2 nožičky ostravské klobásy
  • 10 dkg slaniny
  • 1 cibule
  • 5 stroužků česneku (podle chuti)
  • sůl

Postup receptu

  1. Na nakrájené slanině zpěníme nadrobno nakrájenou nakrájené cibuli
  2. Přidáme kolečka nakrájených klobás, osmahneme a vyklopíme fazole i se šťávou
  3. Ochutíme utřeným česnekem, osolíme a prohřejeme
  4. Podle chuti můžeme ještě dokořenit nebo přidat trochu kečupu
  5. Podáváme s chlebem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.