Králík po staročesku

Králík po staročesku
Příprava: 30 minut Vaření: 100 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 130 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • hřbet a zadní stehna z králíka
  • sůl
  • mletý zázvor
  • 2 lžíce sádla
  • 5 dkg slaniny
  • 2 cibule.

Postup receptu

  1. Maso z králíka naporcujeme, osolíme a posypeme mletým zázvorem
  2. Na sádle rozškvaříme nakrájenou slaninu a osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova
  3. Vložíme porce masa a opečeme je ze všech stran
  4. Pak vše včetně výpeku přeložíme do pekáčku a pečeme v troubě doměkka
  5. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme
  6. Příloha: dušená rýže, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.