Křenová omáčka

Křenová omáčka
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

Jiška

  • 4 lžíce mouky
  • 4 lžíce tuku
  • vývar
  • sůl
  • čerstvý nastrouhaný křen.

Postup receptu

  1. Napřed utvoříme světlou jišku rozpálíme tuk , na který pomalu sypeme mouku a nakonec po malých dávkách dáváme vývar
  2. Potom křen omyjeme, oškrábeme a ustrouháme
  3. Přidáme jej do hotové, světlé zahuštěné omáčky
  4. S nastrouhaným křenem pracujeme rychle, abychom si zachovali pěkně světlou barvu
  5. K omáčce podáváme houskový knedlík a dušené maso

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.