Jednoduché čínské kuře Kung Pao z wok pánve

Jednoduché čínské kuře Kung Pao z wok pánve
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky
  • 1 lžička škrobové moučky
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžička mletého zázvoru
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • sůl
  • arašídy

Postup receptu

  1. Kuřecí prsa bez kůže nakrájíme na jemné nudličky, které poprášíme škrobovou moučkou
  2. Ve wok pánvi rozpálíme olej a maso asi 4 minuty opékáme
  3. Potom přidáme sójovou omáčku rozmíchanou se zázvorem a mícháme, aby se maso nepřipálilo
  4. Po odstavení přidáme oloupané a opražené arašídy
  5. Příloha: rýže a zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.