Lehké kuřecí maso a vynikající smetanová omáčka.
Kořeny tohoto jídla sahají až do Rakousko – Uherska.
Inspirujte se v našich receptech a připravte si tradiční kuře na paprice nebo třeba jeho moderní variantu.
Naše recepty
Nevejde se vám do vaší kuchyně klasická trouba? Pak by se vám mohl líbit článek o stolních troubách, kde se kromě jejich hodnocení dozvíte i další přínosné informace.
A co příloha? Připravte si domácí!
Vezměte to od základu a připravte si domácí knedlíky nebo maďarské nokedli. Inspirujte se ve video receptech:
Jak na domácí kynuté knedlíky:
- 1 kg polohrubé mouky
 - 20 g soli
 - 1 ČL cukru
 - 20 g droždí (může být sušené)
 - 60 g másla
 
Dombolo | Steam Bread
Jak na pravé nokedli:
Nokedli (Hungarian Dumplings)

              
              
              
              
Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček