Kuřecí játra po Španělsku

Kuřecí játra po Španělsku
Příprava: 20 minut Vaření: 60 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500 g kuřecích jater
  • 60 g oleje
  • 100 g cibule
  • 1,5 dl červeného vína
  • 12 kusů plněných oliv
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Ztuhlá kuřecí játra nakrájíme na menší kousky
  2. Na horkém oleji orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájená játra, prudčeji opečeme, postupně přiléváme červené víno a dusíme pod pokličkou doměkka
  3. Před koncem dušení přidáme plátky nakrájené olivy, osolíme, opepříme a krátce povaříme
  4. Jako přílohu doporučuji šunková nebo žampionová rýže

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.