Luxusní recepty na marinované kuřecí maso 5x jinak. Inspirujte se!

Naložené kuřecí chutná naprosto výtečně a každý to ví!

Drůbež sama o sobě nemá příliš výraznou chuť, a proto krásně natáhne chuť ostatních surovin.

Proto jsme si pro vás připravili 5 lahodných receptů na kuřecí v marinádě, které vás rozhodně zaujmou.

Ať už jde o maso naložené v jogurtu, balzamikovém octu či v medu a sójové omáčce, vždy se jedná o naprostou lahůdku.

Tak pojďme na to!

Příprava kuřete před nakládáním

  • Kuře můžeme marinovat i celé, pak použijete spíše marinovací směs a kuře potřeme zvenku i zevnitř.
  • Porcované kuře se lépe marinuje vykostěné, ale není to vždy nutné, kuřecí prsa můžeme marinovat v plátcích.
  • Kuřecí krájené na kostky či nudličky do marinády také vkládáme.
  • Aby maso získalo chuť marinády, je třeba marinovat alespoň 3 hodiny. Ještě lepší je dodržet lhůtu 24 hodin.
  • Naložené nebo potřené maso necháváme marinovat v chladu.

Která marináda u vás nejvíce boduje? Dejte nám vědět v sekci komentářů pod článkem!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.