Máte v mrazáku filety lososa? Tak je využijte třeba na tuto lososovou pomazánku! Je opravdu výborná a hodí se na všechny příležitosti.
Ingredience
- 1ks filetu lososa
- 1ks lučiny (kostka)
- 1 lžíce tvarohu (případně zakysané smetany)
- Citronová šťáva
- Sůl a mletý pepř
Postup
- Nejprve rozmrazte lososa. Poté jej uvařte na páře po dobu cca 8 minut.
- Ještě teplého lososa osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou.
- Poté, co ryba vychladne ji rozmělněte pomocí vidličky a přidejte lučinu s tvarohem.
- Promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí, pepřem nebo citronovou šťávou.
- Podávejte s oblíbeným čerstvým pečivem. Hodí se skvěle s kyselou okurkou.

Čerstvého lososa můžete i zapékat. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty na pečeného lososa, ze kterých si jistě vyberete svého favorita!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček