Nenapadá vás, co hodnotného si dát k večeři? Tatarák z lilku s křupavým kouskem pečiva dokáže náramně uspokojit. Je libo s česnekem? Ochutnejte!
Ingredience:
- 2 lilky
 - olivový olej
 - sůl
 - pepř
 - lžička najemno nakrájené šalotky
 - 1 stroužek česneku (prolisovaný)
 - 1 lžička nasekaných bazalkových lístků
 - 1 lžička čerstvé nasekané petrželky
 - 1 lžička nasekané pažitky
 
Postup:
- Lilky si rozkrojte podélně, vnitřek si vydlabejte, smíchejte s olivovým olejem, solí, pepřem a směs dejte zpět do lilků.
 - Dejte péci do předehřáté trouby na 195°C.
 - Pečte asi 30 minut, poté vyškrábejte všechen vnitřek a slupku vyhoďte.
 - Přimíchejte šalotku, česnek, bylinky a můžete podávat.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček