Ingredience
- 1 lín
- kmín
- sůl
- hladká mouka
- máslo
- 1/2dl rybího vývaru
- citrón
- petrželka
Postup receptu
- Z ryby oškrabeme šupiny a rozporcujeme na plátky, osolíme a obalíme v mouce
- Opekáme na pánvi na másle a přidáme kmín, z každé strany asi 5minut
- Potom dáme opečené kousky bokem a do šťávy po pečení přidáme kousky petrželky a osmahneme a podlijeme rybím vývarem

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček