Lín na kmíně

Lín na kmíně
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 lín
  • kmín
  • sůl
  • hladká mouka
  • máslo
  • 1/2dl rybího vývaru
  • citrón
  • petrželka

Postup receptu

  1. Z ryby oškrabeme šupiny a rozporcujeme na plátky, osolíme a obalíme v mouce
  2. Opekáme na pánvi na másle a přidáme kmín, z každé strany asi 5minut
  3. Potom dáme opečené kousky bokem a do šťávy po pečení přidáme kousky petrželky a osmahneme a podlijeme rybím vývarem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.