Recepty na lívanečky v tradičních i nových variantách. Jaké ochutnáte jako první?

Máte rádi sladké?

Pak jste tu správně!

Vyzkoušejte naše recepty na lívance v 12 různých verzích.

Je libo kynuté či nekynuté, tradiční americké nebo raději třeba dýňové?

Ať už si vyberete jakkoli, nemůžete sáhnout vedle.

Pojďte s námi vyzkoušet další sladké i slané recepty na kynuté lívance. Jsou naprosto delikátní!

Na přípravu lívanců najdeme řadu variant jak v základním těstě, tak především v ingrediencích, kterými lívanečky plníme nebo zdobíme. Zde bychom měli dávat přednost ovoci, a to především čerstvému.

Ovoce do lívanečků může být různé, z domácího se hodí jak drobné ovoce, jako jsou jahody, maliny, ostružiny, tak jablka, meruňky broskve i švestky. Z dováženého ovoce jistě využijeme banány, kiwi, pomeranče.

K ovoci se podle druhu hodí ještě čokoláda, kakao, strouhaný kokos, rozinky. Lívanečky dozdobíme bílkovým sněhem, zakysanou smetanou, tvarohem, jogurtem nebo ušlehanou smetanou ke šlehání.

Chutnaly vám tyto vybrané recepty na lívanečky? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.