Hovězí maso s křenem po loupežnicku

Hovězí maso s křenem po loupežnicku
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 5
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 750 g roštěnce
  • sůl
  • pepř
  • 60 g oleje
  • 250 g cibule
  • 250 g kapií
  • 50 g feferonek
  • 100 g křenu
  • 100 g hořčice

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na horkém oleji
  2. Přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, vložíme nakrájené kapie a feferonky a krátce podusíme
  3. Na talíři posypeme maso strouhaným křenem a doplníme kopkou hořčice
  4. Jako přílohu doporučuji chléb, smažené hranolky

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.