Výrazná chuť paprik a rajčat kuřecímu masu prostě sluší. Objevte tradiční maďarskou kuchyni.
Ingredience
- 2 PL vepřového sádla
 - 3 kuřecí stehna
 - 2 cibule
 - 2 stroužky česneku
 - 2 rajčata
 - 1 červená kapie
 - 3-4 PL koření červená sladká paprika
 - 500 ml kuřecího vývaru
 - 500 ml smetany na vaření
 - 3 PL mouky
 - sůl
 
Postup
- V hrnci rozehřejte sádlo a zprudka na něm ze všech stran opečte stehna
 - Maso vyjměte a doložte stranou
 - Na sádle osmažte nadrobno nakrájenou cibuli.
 - Přidejte česnek, na malé kousky nakrájenou papriku a rajčata a opékejte 2-3 minuty, poté zasypte kořením a solí
 - Vraťte do hrnce maso, zalijte vývarem, promíchejte a nechte pod pokličkou dusit 40 minut
 - V misce smíchejte mouku se smetanou
 - Maso opět vyjměte a do hrnce vlijte smetanovou směs, několik minut povařte
 - Omáčku rozmixujte, vraťte do ní maso a můžete podávat
 - Servírujte s houskovým knedlíkem, noky nebo maďarskými nokedli
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček