Masový salát s celerem

Masový salát s celerem
Příprava: 25 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2

Ingredience

  • 1 velký celer
  • 10 dkg vařeného hovězího masa
  • 2 jablka
  • 1 mrkev
  • 1 paprika
  • sůl
  • ocet
  • 5 dkg majonézy

Postup receptu

  1. Uvařený a vychladlý celer nakrájíme na plátky, uvařené maso na nudličky
  2. Jablka i mrkev nastrouháme na jemném struhadle
  3. Papriku nakrájíme na tenké proužky nebo čtverečky
  4. Vše vložíme do mísy, doplníme majonézou, okořeníme a promícháme
  5. Salát necháme asi 2 hodiny proležet a pak podáváme s pečivem
  6. Salát můžeme ještě posypat nastrouhaným křenem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.