Už to tu zaznělo, ale hermelín a pivo k sobě jednoduše patří. Jak to ale dopadne, když sýr nebudete pivem jen zapíjet, ale rovnou ho v něm naložíte?
Ingredience
- 3 ks hermelínu
- 3 větší cibule
- 2 červené papriky (kozí roh)
- 3 stroužky česneku
- 500 ml světlého piva
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 5 kuliček černého pepře
- sůl dle chuti
Postup
- Hermelíny nakrájejte na plátky či kousky dle vašich představ.
- Prolisovaný česnek utřete se solí a vzniklou směsí hermelín potřete.
- Cibuli nakrájejte na kolečka či půlměsíce a papriku na kousky.
- Hermelín, cibuli a papriky naskládejte do sklenice a přidejte bobkový list, nové hoření a pepř.
- Vše zalijte vychlazeným pivem.
- Uzavřenou sklenici skladujte několik dní v temnu při pokojové teplotě.
Dobrý den, vyzkoušel jsem spoustu způsobů. Mám ale stále problém. Nepodařilo se mi nikdy docílit toho, aby zavařené fazolky byly krásně světle zelené. Tak jako od Bonduel. Poradíte? Jiří Macháček. Děkuji