Naložte si patison a užívejte si lahodnou chuť po celý rok.
INGREDIENCE na 3 sklenice
- 1/2 patisonu
 - 2 cibule
 - 3 kuličky černého pepře
 - 3 kuličky nového koření
 - 2 bobkové listy
 - 1/2 lžičky hořčičného semínky
 - 1 l vody
 - 100 g cukru krupice
 - 300 ml octa
 - 30 g soli
 
POSTUP
- Patison oloupeme a nakrájíme na kostičky.
 - Svařením vody s cukrem, octem a solí připravíme nálev.
 - Na dno každé sklenice dáme koření, cibuli a naplníme patisonem.
 - Zalijeme horkým nálevem.
 - Zavařujeme 30 minut při teplotě 90 °C.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček