Nákyp je díky přidanému tvarohu ještě vláčnější. Použít můžete takřka libovolné ovoce.
INGREDIENCE
- 150 g rýže
- 800 ml mléka
- 150 g krupicového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 150 g másla
- 4 vejce
- višně
- 250 g měkkého tvarohu
- skořice
POSTUP
- Rýži uvaříme v mléce na kaši.
- Vmícháme krupicový a polovinu vanilkového cukru.
- Troubu předehřejeme na 180°C.
- Necháme vychladnout a vmícháme máslo a vejce.
- Promícháme.
- Tvaroh promícháme s druhou polovinou vanilkového cukru.
- Do vymazaného pekáčku dáme nejprve vrstvu rýžové kaše.
- Poté následuje vrstva tvarohu.
- Poklademe vypeckovanými višněmi.
- Navrch dáme druhou polovinu kaše.
- Posypeme skořicí.
- Pečeme dozlatova přibližně 30 minut.
- Podáváme.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček