Vynikající zapečený nákyp z rybího filé a květáku

Vynikající zapečený nákyp z rybího filé a květáku
Příprava: 15 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 2
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 20 dkg rybího filé
  • 2 růžičky z květáku
  • 1 malá cibule
  • olej
  • citronová šťáva
  • sůl
  • 1 lžíce másla

Zapékací zálivka:

  • 1 žervé
  • 2 bílky
  • sůl
  • tolik mléka, aby vzniklo řidší těstíčko, které vymícháme dohladka

Postup receptu

  1. Květák uvaříme doměkka
  2. Filé nakrájíme na drobnější kousky, cibuli na jemné kostičky, květák nadrobno, nebo ho nahrubo nastrouháme
  3. Vše promícháme a dáme do zapékací misky vymazané olejem
  4. Osolíme, poklademe vločkami másla a zalijeme zapékací zálivkou
  5. Upečeme, hotové pokapeme citronovou šťávou
  6. Příloha: bramborová kaše, ovocný kompot

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.