Marinované lilky získávají ještě lepší chuť. Tentokrát budeme nakládat do bylinkového oleje.
Ingredience:
- 500 g lilku
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička oregana
- ½ lžičky sušeného česneku
- 1 lžíce šťávy z limetky
- 1 lžíce čerstvého koriandru (nasekaného)
- sůl
- pepř
Postup:
- Lilky si nakrájejte na podélné plátky.
- Smíchejte si olej, pepř, česnek a oregano.
- Do této směsi lilky namočte a nechte marinovat 30-60 minut.
- Poté grilujte z obou stran do zlatova.
- Smíchejte si limetku s koriandrem a touto směsí ugrilované lilky pokapejte.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček